Aqua Dental förvärvar Kernén Dental AB

Tandvårdskedjan Aqua Dental förvärvar Kernén Dental AB, som drivs av Maria Sjöö, och stärker därmed sin position inom estetisk och kosmetisk tandvård.

Aqua Dental förvärvar Kernén Dental AB

Tandvårdskedjan Aqua Dental förvärvar Kernén Dental AB, som drivs av Maria Sjöö, och stärker därmed sin position inom estetisk och kosmetisk tandvård.

STOCKHOLM – 2023.10.02

Aqua Dental, en av landets ledande tandvårdskedjor känd för sitt breda och kvalitativa tandvårdsutbud, kan idag meddela att man har förvärvat en framstående tandvårdsklinik i Stockholm, som drivs av tandläkaren Maria Sjöö. Förvärvet understryker bolagets fortsatta satsning inom estetisk och kosmetisk tandvård.

–Vi är otroligt glada och stolta över att välkomna Maria med team till Aqua Dental-familjen. Vi är djupt imponerade av Marias gedigna erfarenhet inom estetisk och kosmetisk tandvård. Vi kompletterar varandra perfekt och tar vårt erbjudande till en ny nivå. Vi ser fram emot att lära oss av Maria och förmedla hennes kunskap vidare till kommande generation tandläkare. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta leverera exceptionell tandvård till våra patienter, säger Niklas Virta, VD för Aqua Dental.

Maria Sjöö, som examinerades 1990 vid tandläkarhögskolan i Stockholm, har över tre decenniers erfarenhet inom tandvård. Som medlem i både SACD och AACD har Maria skaffat sig en unik expertis och etablerat sig starkt inom området. Hennes omfattande kunskap, passion och engagemang har resulterat i många nöjda patienter.

– Att bli en del av Aqua Dental känns som en naturlig fortsättning på min karriär. Jag är imponerad av deras engagemang för kvalitet och patientvård, och jag ser fram emot att bidra med min expertis och passion för estetisk tandvård. Det här samarbetet kommer att göra det möjligt för oss att ge ännu fler patienter ett vackert leende, meddelar Maria Sjöö.

Aqua Dentals senaste förvärv är en del av bolagets fortsatta expansion i Sverige. Förutom sina befintliga verksamheter har man under året även etablerat sig i Åre, Östersund, Mölndal, Karlstad och Helsingborg, samt fortsatt etablera nya kliniker i Stockholm.

–Alla våra förvärv och etableringar genomförs med största precision. Vi kommer aldrig att kompromissa när det gäller att leverera kvalitet, passion och tillgänglighet till våra patienter," avslutar Niklas Virta.


För mer information, vänligen kontakta:
Samir Chahimi, marknad och kommunikation
0707737126 eller samir.chahimi@aquadental.se

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.